Vi är ett väletablerat Byggföretag med säte i Stockholm. Idag utför vi alla vanligt förekommande byggentreprenadarbeten vid nyproduktion och ombyggnader. Filipidippi AB hjälper större byggherrar, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Stockholm och mellan-Sverige med omnejd.

Nöjda kunder är bästa marknadsföringen

Med nytänkande och yrkesskicklighet realiserar vi kundens ambitioner. Det är viktigt för oss att vi alltid försöker överträffa kundens förväntningar. Nöjda kunder och goda resultat har varit den bästa marknadsföringen för Filipidippi AB genom åren.

Bred kunskap

Filipidippi AB har maskiner för de flesta uppdrag inom branschen, allt från små handhållna sågar, till stora väggsågar och kärnborrar i de flesta typer av byggmaterial. Vi utför slipning och fräsning av betong, samt HTC-slipning. Vi använder oss oftast av WEKA’s maskiner för bästa kvalitet.

Lyhördhet och Service

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Tack vare våra erfarna medarbetare är inget jobb för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Ordning och reda

Filipidippi AB följer branschens riktlinjer inom miljö, säkerhet och teknik. Bolaget innehar erforderliga entreprenad- och ansvarsförsäkringar, ID06, samt har god ekonomi och F-Skattsedel.
Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i nästa entreprenadprojekt!